RS 9/24: Suomi-viihteen supertähdet saapuvat Ruotsiin

Kevät 2024 tarjoaa ruotsinsuomalaisille korkean tason sinivalkoisia elämyksiä, kun Suomen musiikkiviihteen ykkösnimet saapuvat viihdyttämään ruotsinsuomalaisia.
Katri Helena on yksi Suomen menestyneimmistä naislaulajista ja koko kansalle tuttu jo kuuden vuosikymmenen ajalta. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Puhelinlangat laulaa, Vasten auringon siltaa ja Katson sineen taivaan. Katri Helena esittää suosituimpia laulujaan Tukholman konserttitalossa 4. toukokuuta klo 18.00.
Arja Koriseva on Suomen kaikkien aikojen tangokuningatar, koko Suomen kansan tuntema iskelmälaulaja, musikaalitähti ja tv-kasvo. Arja saapuu viihdyttämään ruotsinsuomalaisia huhtikuun alussa. Hän esiintyy Tukholmassa Sveavägenin ABF-talossa 7. huhtikuuta klo 13.00.
Michael Monroe alias Matti Fagerholm on yksi maailman arvostetuimmista rock-muusikoista. Hänet tunnetaan suomalaisen Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana. Kyseessä on Suomen 1980-luvulla kansainvälisesti menestynein yhtye. Michael Monroe yhtyeineen soittaa vauhdikasta rock´n rollia 1.–7. maaliskuuta kuudella eri paikkakunnalla Ruotsissa.
Lordi on suomalainen hard rock -yhtye, joka voitti Eurovision laulukilpailut vuonna 2006. Yhtye tunnetaan hurjista esiintymisasuistaan sekä lavaesiintymisistä, joihin kuuluu kauhuelementtejä ja pyrotekniikkaa. Lordi nähdään Ruotsin kiertueella maaliskuun puolessa välissä Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.
Tapahtumien tarkat ajat, paikat ja lipputiedot löytyvät RS-lehden ilmoitussivuilta.