RS 40/18: Tähtivierailuja Suomesta

Suomen viihdemaailman tähdet esiintyvät lähiviikkoina Ruotsissa.
Suomen Euroviisu-edustaja Saara Aalto konsertoi Tukholmassa perjantaina 12. lokakuuta klo 19.30, paikka on Fryshuset.

Kansainvälisen läpimurtonsa Saara Aalto teki vuonna 2016 Iso-Britannian X-Factorissa, jossa hän hurmasi tuomariston ja brittiläisen tv-yleisön unohtumattomalla tavalla.
Vuonna 2018 Saara edusti Suomea Lissabonin Euroviisuissa kappaleella ”Monsters”, josta tuli suurmenestys.
Se myi kultaa Suomessa ja sijoittui listakärkeen 40 maassa.
Ruotsin lisäksi Saara Aallon Euroopan-kiertue pysähtyy muun muassa Irlannissa, Alankomaissa, Espanjassa, Virossa ja Portugalissa.

Suomen ja Ruotsin kansan tuntema ja rakastama muusikko, taiteilija ja kulttuurin monitoimimies M.A. Numminen konsertoi Tukholmassa lauantaina 20. lokakuuta klo 19.00 alkaen Årstan Slaktkykanissa yhdessä Pedro Hietasen kanssa. Yleisölle on luvassa aito MAN-show yhteislaulun kera.

Euroviisu- ja Melodifestivaalitähti, laulajatar Krista Siegfrids esiintyy Vuoden Ruotsinsuomalainen -gaalassa perjantaina 30. Marraskuuta Tukholman Suomen instituutissa.
Krista edusti Suomea Eurovision laulukilpailuissa Malmössä kappaleellaan Marry Me ja kilpaili myös Ruotsin euroviisukarsinnoissa vuonna 2016 kappaleella Faller sijoittuen viidenneksi.

Suomalainen laulaja, lauluntekijä ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen tekee suomenkielisen Joulun kosketus- konserttikiertueen Ruotsissa joulukuun alussa. Hän esiintyy 5.12. Köpingissä, 6.12. Örebrossa, 7.12. Huddingessa ja Tumbassa ja 8.12 Haningessa sekä Tierpissä.
Tarkemmat tiedot löytyvät RS-lehden Minne mennä –palstalta ja lehti-ilmoituksista.