RS 15/23: Suomi-viihteen ykkösnimet saapuvat Ruotsiin

Koko Suomen kansan tuntema iskelmälaulaja Eija Sinikka aloitti uransa jo vuonna 1968. Hänen tunnettuja hittejään ovat muun muassa Kuuma kesä Kanssain jaa, Vesipisaroiden laulu, Rantamökissä ja Kanssasi sun.

Eija Sinikka jatkaa yhä keikkailua viihdyttäen kansaa sekä Suomessa että ulkomailla. Vapun alla hän saapuu Tukholmaan. Eija Sinikan vappukonsertti ja tanssit Alvikin Kulttuuritalolla 29.4. klo 14.00–17.00.

Pirita Niemenmaa on kruunattiin Tangokuningattareksi Seinäjoen tangomarkkinoilla 2019. Ahkerasti levyttävän ja keikkaileva laulajattaren musiikillisia esikuvia ovat Pirkko Mannola, Laila Kinnunen, Heidi Pakarinen ja Tarja Lunnas.

Pirita Niemenmaa orkestereineen viihdyttää ruotsinsuomalaisia vapputansseissa Hedemoran Folkets Parkissa 29.4. klo 19.00–23.00.

Marita Taavitsainen on yksi Suomen tunnetuimpia iskelmälaulajia ja vuoden 1995 Tangokuningatar. Vuonna 1998 hän voitti Syksyn sävel-kilpailun kappaleella Andre ja nousi koko kansan rakastamaksi iskelmätähdeksi.

Marita Taavitsainen orkestereineen vie tanssileisön huipputunnelmaan Eskilstunassa Barva Bygdegårdenilla 20.5. klo 19.30–00.30. Aikaisemmin samana päivänä hän konsertoi Oxelösundissa.

Tunnettu suomalainen iskelmälaulaja Rainer Bollström viihdyttää ruotsinsuomalaista tanssikansaa Kolsvan Kesäjuhlilla 26.–27.5.

Tarkat tiedot edellä mainituista tapahtumista sekä lippuinfo löytyy Ruotsin Suomalainen-lehden ilmoitussivuilta.